Nacházíte se
Úvodní stránka > VICTORIA VSC > Sportovci VICTORIE na pivě s ministrem

Sportovci VICTORIE na pivě s ministrem

Hendikepovaní sportovci VICTORIA VSC pokračovali na paralympiádě v medailových úspěších v Tokiu. Na šest medailí z olympiády navázali koulař Aleš Kisý a lukostřelec David Drahonínský.

Odměnou jim, ale i dalším členům z VICTORIA VSC, byla velice zdařilá akce ´ Na pivo s ministrem´ v Praze Troji. Na úvod ředitelka VICTORIA VSC Lenka Kovářová přivítala zástupce všech sportovních odvětví a poté se již rozběhl bohatý program s raftingem, paddleboardingem, stolním fotbálkem, kávou a pochopitelně pivem.

 Paralympiáda zastihla ve skvělé formě Davida Drahonínského. Ten nejprve odstartoval svou skvělou pouť v mixu, když získal stříbrnou medaili s kolegyní Šárkou Musilovou. Kompletní sbírku medailí, po bronzu Aleše Kisého, zkompletoval životním výkonem opět Drahonínský, který ve finále jednotlivců porazil vítěze kvalifikace Turkmenogla z Turecka o jediný bod 142:141 a vyhrál. Do své sbírky přidal tak již šestou paralympijskou medaili a přítomným také ukázal přesnou muškou, proč slavil zlato. Úspěchy sportovců VICTORIA VSZ završil stříbrem plavec Arnošt Petráček.

Na hlavní bod programu, závod v raftingu pro jednotlivá sportovní odvětví, již dorazil ministr školství, mládeže a tělovýchovy Robert Plaga a usedl do jedné z posádek. Nakonec zůstal mezi těmi, kteří nezvítězili, protože nejlepší ze všech byli judisté. Celým programem všechny provedl zajímavě moderátor akce Tomáš Verner, ministr Robert Plaga poděkoval všem olympionikům a paralympikům za úspěšnou reprezentaci České republiky a VICTORIA VSC a  popřál jim mnoho dalších sportovních úspěchů.

Související obrázky:

CPA

Similar Articles

Nahoru