Nacházíte se
Úvodní stránka > Fotbal > Reprezentanti přezouvají kopačky a věnují fotbalové míče

Reprezentanti přezouvají kopačky a věnují fotbalové míče

Blíží se zimní čas a nastává čas přezouvání pneumatik. Něco podobného řeší i fotbalisté, pro něž podzimní období znamená výměnu lisovek za kopačky s kolíky. Jenže přezout nevhodné kopačky za ty správné chvíli trvá. Občas se musí hráči přezout při změně počasí i během zápasu. Jak rychle to čeští fotbaloví reprezentanti zvládnou? Čtveřice současných českých reprezentantů si zkusí speciální závod. Za soupeře mají bleskurychlého „přezouvače“ pneumatik. Jsou rychlejší reprezentanti nebo technik z pneuservisu?

Každý z nás ví, jaké to je, když spěcháme a potřebujeme se rychle obout a vyrazit. Fotbalista zažívá situace, kdy během utkání musí bleskově vyřešit problém s kopačkami. Vyzout si ty původní a nazout a zavázat ty nové. Jaromír Zmrhal, Stanislav Tecl, Vladimír Coufal a Jan Bořil, všichni čtyři čeští reprezentanti, přijali výzvu a rozhodli se ve speciální štafetě otestovat své (ne)fotbalové dovednosti.

Mají ale proti sobě soupeře. V rámci partnerství výrobce pneumatik Goodyear s Fotbalovou asociací České republiky se jim postaví šampión ve výměně pneumatik na osobním autě……. Sázka zní jasně. Pokud fotbalisté vyhrají, za každou sekundu, o kterou budou rychlejší, pošlou malým fotbalistům z vybraného klubu, jeden míč. Když tedy budou rychlejší například o 15 sekund, mohou se malí fotbalisté těšit na 15 míčů.

A jak celý souboj dopadne? Na to si musíme počkat na závěr reprezentačního srazu ke dvěma utkáním Ligy národů UEFA na Slovensku a na Ukrajině. Příští čtvrtek 18. října tedy bude jasno. Komu věříte víc? Můžete se zapojit i do soutěže, kde si tipnete, jestli vyhrají fotbaloví reprezentanti nebo pneumatikářský šampión.

Vítěze výzvy odhalí nový fotbalový video magazín GOODYEAR REPRETIME, který každých čtrnáct dní přináší perličky, kuriozity a zajímavosti z historie fotbalového národního týmu. Součástí každého dílu je i soutěžní otázka. Kdo správně odpoví, může vyhrát atraktivní ceny spojené s českou s reprezentací. „V prvních dvou dílech se mohli diváci například dozvědět, z jakého kuriózního důvodu začalo v září roku 2002 o 70 minut později přípravné utkání ČR – Jugoslávie, nebo kdy jela česká reprezentace na mistrovství Evropy vlakem s lokomotivou v národních barvách. Další zajímavosti jim sportovní komentátor Petr Svěcený prozradí během zbývajících pěti podzimních a sedmi jarních dílů minimagazínu,“ vysvětluje marketingový manažer společnosti Goodyear Dunlop Tires Czech Boris Tománek.

Více ke shlédnutí na https://www.goodyear-repretime.cz/

jc

Související obrázky:

Similar Articles

Nahoru