Nacházíte se
Úvodní stránka > Fotbal > Najděte si svoji pneumatiku

Najděte si svoji pneumatiku

Teprve podruhé v historii se u nás představí reprezentační tým fotbalistů Brazílie. Český národní tým čeká utkání s nejslavnějším reprezentačním mužstvem světa v úterý 26. března v pražském Edenu. Pětinásobní mistři světa způsobili mezi českými fanoušky hotové šílenství, protože vstupenky na utkání zmizely prakticky okamžitě. Čeští reprezentanti zažijí mimořádné čtyři dny, když nejprve hrají v kvalifikaci o Euro 2020 ve Wembley proti Anglii a následně doma s Brazílii.

Výjimečný zápas je svátkem pro každého, kdo miluje fotbal. Takové utkání mnozí uvidí jen jednou za život. Fanoušci přímo v Edenu si navíc utkání mohou užít ještě o něco víc než jakékoli jiné střetnutí. Při duelu s Brazílií mají šanci vyhrát třeba vstupenky na podzimní utkání ČR x Anglie nebo pneumatiky GOODYEAR? Je ale potřeba mít oči na stopkách!

GOODYEAR, oficiální dodavatel české fotbalové reprezentace, si připravil pro fanoušky jednu vychytanou aktivitu. Při utkání Česká republika – Brazílie, jehož výkop je stanoven 26. března na 20:45, rozmístí na stadionu jedenáct výherních voucherů ve tvaru pneumatik. Ty se budou nacházet kdekoliv v útrobách stadionu nebo na tribunách. Je proto dobré hledat i na místech, kde by to nikdo z nás nečekal.

Fanoušci, kteří výherní voucher najdou, můžou vyhrát některou z hodnotných cen. Mezi taháky budou určitě patřit lístky na podzimní kvalifikační utkání Česká republika – Anglie nebo pneumatiky GOODYEAR. Stačí mít na stadionu při zápase oči pořádně otevřené a samozřejmě i trochu štěstí. Návštěva utkání s Brazílií tak může přinést dvojnásobnou radost.

Související obrázky:

Similar Articles

Nahoru