Nacházíte se
Úvodní stránka > Ostatní > Šest gólů vsítila Dukla do sítě Českých Budějovic

Šest gólů vsítila Dukla do sítě Českých Budějovic

Po sedmi gólech v síti Varnsdorfu si Dukla poradila s Českými Budějovicemi, kterým nastřílela gólů šest. Mezi úspěšné střelce se dvakrát zapsali Néstor s Beauguelem a po jedné brance přidali Manzia a Čajič.

První větší šanci si vypracovali fotbalisté Dukly hned v úvodu po spolupráci s Beauguelem si na hranici šestnáctky zpracoval míč Néstor Albiach a poslal míč ke vzdálenější tyči branky podél bezmocného budějovického gólmana.

Ve 20. minutě se nedokázal střelecky prosadit zblízka Beauguel. O minutu později se podruhé v utkání radoval Néstor, který přesnou střelu umístnil opět do stejného místa jako svůj první úspěšný pokus.

V dalším průběhu prvního poločasu měli hráči Dukly na svých kopačkách výraznou a častou herní převahu, kterou mohl gólově navýšit v nastaveném čase  v pádu Beaugel, ale jeho snaha skončila nad brankou Mezhieva.

V 54. minutě se blýskl parádním zákrokem domácí gólman Rada, který zlikvidoval samostatný únik Černého. Na druhé straně se po rohovém kopu snažil hlavičkou skórovat Tomáš Borek, ale jihočeský brankář jeho pokus vychytal.

Stejně dopadl v 61. minutě Beauguel. Následně se představil Manzia v 64. minutě, kdy na půlící čáře dostal přihrávku, unikl na hranici velkého vápna, ale křižnou střelou těsně minul. Třetí přesný gólový zásah hráčů Dukly přišel v 76. Minutě, když brankář Mezhiev neudržel ve svých rukavicích střelu a míč vyrazil na kopačku Beauguela, který uklidil míč do sítě.  

V 80. minutě si naběhl do pokutového území na přihrávku Manzia a tvrdou střelou prostřelil budějovického brankáře. Na populární pátý gól nemuseli přítomní diváci čekat ani minutu, kdy se podruhé trefil Beauguel. Poslední šestý gól do budějovické sítě přidal v 87. minutě po rychlém protiútoku ČAJIČ. Závěr zápasu uzavřel nádhernými nůžkami  Beauguel, jenže přestřelil branku.

FK Dukla Praha – FK Dynamo České Budějovice 6:0 (2:0)

Branky: 10. a 21 Néstor, 76. a 80. Beauguel, 79. Manzia, 87. Čajič. ŽK: 52. Borek. Rozhodčí: Jan Váňa – Jaub Šimáček, Petr Hocek .

Dukla Praha: Rada – Miloševič (60. Jurendič), Štetina, Smejkal (60. Bezpalec), Preisler (46. Juroška) – Považanec (60. Kovaľ), Borek, Tetour Dan. (46. Čajič) – Néstor (46. Manzia), Beauguel, Vlček (60. Vopat). Trenér: Jaroslav Šilhavý.

Č. Budějovice: Mezhiev – Klesa, Šourek, Novák, Funda – Hála, Čermák – Pešek, Kadula, Wermke – Kalod. II. poločas: Mezhiev – Řezáč, Novák, Šourek, Funda – Čermák, Čavoš – Pešek, Kadula, Wermke – Černý. Trenér: David Hořejš.

Čtsa,kc, foto dp.,

 

 

 

Související obrázky:

Similar Articles

Nahoru