Nacházíte se
Úvodní stránka > Ostatní > Břetislava a Tomáše již znáte … seznamte se s Jonášem

Břetislava a Tomáše již znáte … seznamte se s Jonášem

Nejúspěšnější český závodník Tomáš Enge se od neděle pyšní nejen tím, že je jediným českým jezdcem, který kdy stál na startu závodu Grand Prix Formule 1, ale od tohoto dne se pyšní také titulem „novopečený táta“.  

Stalo se tak trochu symbolicky v den Tomášových narozenin, v neděli 11. Září, v 11 hodin a devět minut.

„Jsem rád, že náš závodnický rod nevymře po meči. Já jsem celý svůj dosavadní život, celou svou závodní kariéru věnoval závodům a závodění pro mne vždy bylo číslo jedna. Dělal jsem to vždy na 100% a na rodinný život jsem neměl mnoho času. Povolání profesionálního závodníka, kdy neustále cestujete a každých pět let žijete někde jinde, ostatně ani nic jiného nedovolovalo. Před čtyřmi lety se mi ale poštěstilo najít tu mou vyvolenou a dnes se nám narodil potomek, kterému jsme dali jméno Jonáš,“ říká lehce unavený, ale přesto viditelně šťastný Tomáš Enge.  

„Toto je mé největší vítězství. Je to to nejvíc co jsem doposud zažil. Když mi dali Jonáše poprvé do rukou, byl jsem ohromen a ten pocit snad ani nejde popsat. Jsem nemírně šťastný a chci poděkovat mé manželce Lence, celé rodině a primáři Jablonecké porodnice Bohumilu Svobodovi a jeho týmu,“ dodává Enge.

T.E.,

Související obrázky:

Similar Articles

Nahoru