Nacházíte se
Úvodní stránka > Olympijské hry > Letní > Divoká voda Cesta na Vrchol

Divoká voda Cesta na Vrchol

Divoká voda CESTA NA VRCHOL

Fotografie Eduard Erben text Jaroslav Cícha

NOVÝ TITUL v EDICI CESTA NA VRCHOL  objednávky na GRADA.CZ  JIŽ TEĎ.

Sportovní osudy olympijských medailistů a mistrů světa i dalších špičkových vodních slalomářů a sjezdařů, kteří reprezentovali a reprezentují Českou republiku na mezinárodních kolbištích od konce minulého století, si můžete připomenout na krásných fotografiích i v zajímavých textech vycházejících z osobních zpovědí sportovců.

Naši závodníci v tomto divácky velmi atraktivním sportu patří ke světové špičce nejen v posledních desetiletích, ale už v totalitní době si českoslovenští reprezentanti připisovali velké mezinárodní úspěchy. Vodní slalom a sjezd na divoké vodě jsou disciplíny typické úspěchy celých rodinných klanů, které se kolem vody pohybují. Pojďme tedy nahlédnout do přípravy i závodní kariéry jednotlivých sportovců a trenérů, ale také pod pokličku zajímavostí, jako jsou stavba tratí, organizace závodů apod.

Při jejich cestě na vrchol můžete sledovat klany vodních slalomářů Hilgertů, Prskavců, Pollertů, Rohanů, Přindišů, Říhů, klany sjezdařů Kneblů, Mrůzků a Satků, ale také osudy těch, kteří se kolem divoké vody pohybují jako individuality: Vavřince Hradilka, Jaroslava Volfa s Ondřejem Štěpánkem, Marka Jirase s Tomášem Mádrem, Stanislava Ježka, Kateřiny

Související obrázky:

CPA

Similar Articles

Nahoru