Nacházíte se
Úvodní stránka > Fotbal > Čtvrtfinále ve fotbalovém Hyundai Czech Fan Parku doprovodí také špičkové hudební koncerty

Čtvrtfinále ve fotbalovém Hyundai Czech Fan Parku doprovodí také špičkové hudební koncerty

Fanouškům zahrají skupiny Wohnout, Děda Mládek Illegal Band, Nebe a Jelen

Čtyři dramatické duely čtvrtfinále fotbalového mistrovství Evropy a stejný počet atraktivních hudebních vystoupení – právě takový program nabídne Hyundai Czech Fan Parku všem fanouškům ve dnech 30. června až 3. července. Návštěvníci Žlutých lázní v pražském Podolí se mohou těšit nejen na velkoplošné projekce vyřazovacích zápasů, ale také na koncerty známých skupin Wohnout, Děda Mládek Illegal Band, Nebe či Jelen.

Po dvoudenní přestávce Hyundai Czech Fan Park opět otevře své brány ve čtvrtek 30. června. Do jediné oficiální divácké fanzóny v České republice v předcházejícím průběhu šampionátu zavítalo téměř šedesát tisíc příznivců.

„Věříme, že spojení špičkového fotbalu a výborné muziky přivede do Žlutých lázní další fanoušky. Začínající prázdniny i nadcházející víkend jsou k tomu navíc ideální příležitostí. Kromě velkoplošných projekcí je zde čeká například setkání s českými fotbalovými internacionály Miroslavem Kadlecem a Petrem Švancarou, exhibice mistra světa ve freestyle fotbalu Jana Webera nebo se v celém areálu sami mohou zapojit do různých sportovních a dovednostních soutěží,“ říká Daniel Hajný, ředitel komunikace společnosti STES.

Všechny koncerty v Hyundai Czech Fan Parku začínají shodně v 19,30 hodin. Také všechna čtvrtfinálová utkání mají výkop ve 21 hodin.

Čtvrtek 30. 6., koncert skupiny Wohnout + projekce Polsko – Portugalsko: Program úvodního čtvrtfinále bude moderovat Petr Švancara a představí se v něm i sedminásobný šampion ve freestyle fotbalu a footbagu Jan Weber. Vstup do fanzóny od 17 hodin.

Pátek 1. 7., koncert skupiny Děda Mládek Illegal Band + projekce Wales – Belgie: Kromě Petra Švancary budou na hlavním pódiu v akci moderátor, bavič a imitátor Vladimír Hron, herec Daniel Čech, známý z pořadu Na stojáka, a beatboxer Nasty. Vstup do fanzóny od 17 hodin.

Sobota 2. 7., koncert skupiny Nebe + projekce Německo – Itálie: Fanoušky opět pobaví a naladí Petr Švancara společně s míčovým virtuosem Janem Weberem, jako host navíc přijde i vicemistr Evropy Miroslav Kadlec. Vstup do fanzóny v 16 hodin.

Neděle 3. 7., koncert skupiny Jelen + projekce Francie – Island: Programem před střetnutím domácího favorita s největším překvapením turnaje provede moderátor Kamil Bílský. Vstup do fanzóny v 16 hodin.

Návštěvníci Hyundai Czech Fan Parku si mohou vyzkoušet různé aktivity a atrakce, jako jsou například měření intenzity střely na simulátoru kopu, zápasy ve speciální fotbalové kleci, fotbalové rodeo v podobě jízdy na „divokém“ míči, testování kopaček či fotokoutky.

Více informací na: www.hyundaifanpark.cz

Kontakt pro bližší informace:

Vladimír Zemánek, Hyundai Czech Park

Související obrázky:

Similar Articles

Nahoru