Nacházíte se
Úvodní stránka > Fotbal > Utkání s Hallescher FC přineslo první prohru Dukle

Utkání s Hallescher FC přineslo první prohru Dukle

V prvním poločase padly dvě branky. Jako první šli do vedení domácí brankou Wallenborna. Za Pražany dvě minuty poté skóroval Bidje Manzia. Ve druhém poločase mohla Dukla přidat ne jednu branku. V samotném závěru se ale radoval soupeř, který proměnil poslední rohový kop utkání.

Hallescher FC – FC Dukla Praha 2:1 (1:1)

Branky: 29. Wallenborn, 90. Gjasula – 31. Manzia. Rozhodčí: Alexander Sater. ŽK: Šimůnek.
Dukla Praha: Rada – Miloševič (46. Juroška), Šimůnek, Smejkal (65. Štetina), Preisler (85. Bezpalec) – Považanec (46. Borek), Hanousek (65. Kovaľ), Čajič (85. Vopat) – Néstor (65. Vlček), Beauguel, Manzia (46. Tetour Dan.). Trenér: Jaroslav Šilhavý.

V úvodu utkání držel míč více soupeř. Rada rychlým pádem pod nohy zlikvidoval šanci Pfeffera. Následovala povedená akce Dukly. Manzia utekl po levé straně a přihrávkou pod sebe našel v šestnáctce Néstora. Přízemní střela skončila vedle pravé tyče.

Ve 29. minutě se radoval z branky soupeř. První střelu zlikvidoval Rada, ale míč se odrazil před Wallenborna, který doklepl míč do branky. Dvě minuty na to srovnal na 1:1 BIDJE MANZIA, kterému přihrál míč na hlavu Néstor.

Druhý poločas začal podobně, Rada v 56. minutě vyrazil střelu Pfeffera a poté Néstor vyslal střelu, která mířila nad branku.

V 63. minutě prošel Čajič sám do šestnáctky. Přízemní střela skončila vyražením domácího gólmana na rohový kop.

Střela Borka o deset minut později mířila nad břevno.

V 79. minutě byla Dukla opět blízko vedení. Juroška utekl po pravé straně, jeho centr parádně trefil hlavou Čajič. Domácí gólman však stačil zareagovat a míč vytěsnil nad břevno.

Mimo branku skončila i střela Preislera, která mířila k levé tyči.

V samotném závěru utkání zahrával Hallescher jeden ze svých rohových kopů. Míč dobře trefil kapitán Gjasula. Utkání skončilo první prohrou 1:2.

Čtsa, zdroj: www.fkdukla.cz/

 

Související obrázky:

Similar Articles

Nahoru