Nacházíte se
Úvodní stránka > Motorsport > TATRA Trucks Drift Grand Prix

TATRA Trucks Drift Grand Prix

Již tento víkend proběhne na tatrováckém polygonu v Kopřivnici Česko – Slovensko – Polsko – Maďarský Drift Open závod kategorie STREET a PRO o pohár TATRA TRUCKS Kopřivnice.

Souběžně s akcí proběhne tuning akce značných rozměrů pod taktovkou Sníženo.cz & Lower United. Polygon bude od pátku 5. srpna k dispozici opravdu multifunkčně, takže účastníci srazu se budou moci projet přímo na naklopeném oválu za jedinečnou cenu, včetně soutěže o nejrychleji projeté kolo dle obsahu motorů.

Pro čtyřkolkáře a offroady zde bude k dispozici off road dráha, brody a stoupáky. Prostor na burn-outy (tzv. gumiplatz) čítá dostatečných 150×150 metrů. Připravených bude mnoho soutěží jak pro zajímavá auta na tuning srazu, tak pro návštěvníky. Čeká nás tedy jedinečná akce plná vůně benzínu, spálených pneumatik a pořádného rachotu za účasti nejlepších řidičů široko daleko. Těšit se můžete na doprovodný program, párty, kvalitní občerstvení, NIGHT DRIFT SHOW, kaskadérskou streetfighter show Mirka Freye a Pavla Korycha a top závodníky v akci, vše završené ohňostrojem.

Partnery akce jsou Tatra Trucks a.s, Motul, Xtuning, Truck Eco Power, Monster Energy, Město Kopřivnice, HDTS Power, ATS, Brisk, M&M Reality, a spousta drobných partnerů. Vzhledem k očekávané účasti přes 8000 lidí to bude pravděpodobně jedna z největších automobilových událostí tohoto roku a předpověď počasí praví, že bude slunečno. Odkazy na příslušné Facebook eventy s podrobným programem a mapou areálu najdete níže, srdečně vás do Kopřivnice zveme!

link na oficiální stránku Drift Death Race

www.driftdeathrace.eu

link na událost na Facebooku

https://www.facebook.com/events/1676981845847949/

link na FB stránku o driftech

https://www.facebook.com/DirtDriftandTunningSession/

link na FB událost Tuning

https://www.facebook.com/events/528045760704484/

link mapa areálu (celý areál je k dispozici)

https://www.google.cz/maps/@49.5957958,18.1685715,1458m/data=!3m1!1e3

link video z přeletu vrtulníkem

https://www.facebook.com/KoalaDT/videos/1074769059280754/

Čtsa, Petr Drnovský,

 

Související obrázky:

Similar Articles

Nahoru