Nacházíte se
Úvodní stránka > Fotbal > V Brně v 3. kole gól nepadl

V Brně v 3. kole gól nepadl

Kombinační hrou si vypracovat střelecké příležitosti se Brňanům v prvním poločase s Teplicemi vůbec nedařilo. Jejich snaha o vedení narážela na defenzivní obranu soupeře.

Postupně se v průběhu do výkonu Zbrojovky dostávala herní bezradnost, která se dostávala k zoufalému nakopávání míčů bez přesného adresáta. Teplická taktika byla naopak zaměřena kromě dokonalé defenzívy na rychlých křídelních brejcích s kterých hosté zahrozili jednou ve 12. minutě, kdy po Fillově centru z levé strany poslal hlavičkou Potočný nad branku. V závěru prvního poločasu se dostali šance i Brňané. Ve 31. minutě Škoda zakonči slibnou akci střelou vysoko nad branku. O tři minuty později Škoda našel zpětnou přihrávkou Lacka, jenže jeho slabá střela skončila v náručí brankáře Grigara.

Hned v úvodu druhého poločasu zvýšila Zbrojovka aktivitu a zároveň získala územní převahu. Z nátlakové hry vytěžili Brňané střelecké příležitosti, kterým chybělo ale přesnější zakončení. Přesto měl nejvíce práce brankář Grigar, který v 49. minutě zlikvidoval hlavičku Řezníčka.

Hra dostala v dalších minutách ze strany hostí velký spád, neboť Severočeši po získání míče přecházeli do rychlých protiútoků, kterým chybělo finální zakončení. A tak se ani jeden tým gólově neprosadil a Teplice si po domácí bezbrankové remíze se Spartou připsaly další cenný bod. „Dva získané body ze dvou zápasů je nepříjemně málo. Teplice sin jednoznačně přijely pro remízu, což bylo vidět na jejich hře a střídáních v závěru utkání. Chtěli jsme opět vyhrát, což se nám bohužel nepodařilo. Ale pozitivní je, že jsme nedostali branku, nasazení našich hráčů bylo nadstandardní,“ zhodnotil domácí kouč Svatopluk Habanec.

FC Zbrojovka Brno – FK Teplice 0:0 (0:0)

Rozhodčí: Franěk – Kotík, Boček. ŽK: Buchta, Řezníček (oba Brno). Diváci: 4220.

Zbrojovka Brno: Melichárek – Hyčka, Vraštil, Kijanskas, Lutonský – Buchta – Litsingi, Škoda (87. Šural), Lacko, Štohanzl – Řezníček.

Teplice: Grigar – Vondrášek, Lüftner, Jeřábek, Urma – Hora (90. Dressler), Hrubý, Ljevakovič, Vachoušek (59. Kodeš), Fillo – Potočný (72. Vaněček).

Čtsa, ph, foto tp.,

 

 

Související obrázky:

Similar Articles

Nahoru