Nacházíte se
Úvodní stránka > Fotbal > Wágner nedal penaltu a Jablonec nevyhrál

Wágner nedal penaltu a Jablonec nevyhrál

Jablonec vstoupil do utkání se Slováckem velice aktivně a hned v šesté minutě otevřel gólové skóre, když Trávníkův přímý kop z levé strany našel na tyči Wágnera, který umístil hlavou míč do sítě.  

Slovácko se ale po několika minutách herně srovnalo. V 19. minutě se trefil z velkého vápna po odraženém míči stoper Rada a jeho tečovaná střela skončila za zády brankáře Hrubého. V 28. minutě mohli hosté po hezké akci otočit stav, ale Košútovu hlavičku vytáhl domácí gólman perfektní zákrokem nad břevno. Na druhé straně z otočky minul branku jablonecký Mehanovič.

Po změně stran tým z Uherského Hradiště nevýrazný výkon favorita v 77. minutě tvrdě ztrestal, kdy Kerbr poslal míč do strany na Civiče a jeho střílený centr tečoval z voleje do sítě střídající Havlík.

Slovácko ale dlouho vedení neubránilo a v závěru inkasovalo střídajícím Michalíkem, který se dostal po Pospíšilově přihrávce do úniku a prostřelil brankáře Heču.

Severočeši mohli po neustálém tlaku v 87. minutě rozhodnout o své výhře. Sudí Příhoda nařídil přísnou penaltu po Reinberkově faulu ve vápně na Kubistu, ale Wágner pokutový kop neproměnil, když přestřelil branku. „Kluci se nakonec nevzdali a jednoduchostí jsme dotlačili zápas do remízy 2:2. Kdybychom dali penaltu, mohli jsme i slavit, každopádně remíza je podle mě zasloužená,“ řekl domácí kouč Zdenko Frťala.

FK Jablonec – 1. FC Slovácko 2:2 (1:1)

Góly: 6. Wágner, 83. Mihálik – 19. Rada, 77. Havlík. Rozhodčí: R. Příhoda – P. Blažej, Z. Koval. Žluté karty: 10. Šumulikoski, 65. Civić – 50. Nový, 59. Hübschman. Diváků: 2386.

Jablonec: Hrubý – Kouřil, Pernica, Kubista – Nový, Trávník (79. Mihálik), Hübschman (C), Jiráček (65. Bazal), Hybš – Mehanovič (53. Pospíšil) – Wágner.

Slovácko: Heča ŠimkoReinberkRadaKošút Ťok (65. Havlík), Šumulikoski,KerbrDaníček (73. Zajíc), Civić – Diviš (90. 88. Biolek).

Čtsa, zdroj fkj.,

Související obrázky:

Similar Articles

Nahoru