Nacházíte se
Úvodní stránka > Fotbal > První vítězství Slavie, dva góly v posledních minutách – Poražená Příbram bez bodu a nedala ještě gól

První vítězství Slavie, dva góly v posledních minutách – Poražená Příbram bez bodu a nedala ještě gól

PříbramTrenér fotbalové  Slavie Uhrin po prohraném pohárovém duelu s Anderlechtem udělal v nedělním čtvrtém ligovém kole v týmu sedm změn.

Prostě stále hledá, po příchodu nových hráčů i několika zranění, nejvhodnější sestavu. I když výkon Slavie nebyl oslnivý, po zlepšené hře a hlavně  přesnější střelbě ve druhém poločase vyhrála 3:0.

Příbram prožívá velice špatný vstup do  nejvyšší soutěže. Po výkonu, který předvedla v Edenu není divu, že je poslední,  bez bodu a bez jediného vstřeleného gólu.  A brzy po zápase jsme se dozvěděli, že špatné výkony týmu odnesl  trenér Půlpit, který jako první trenér v první lize byl odvolán.

Většinu zápasu byli Příbramští  v defenzívě,  občas se snažili o protiútoky, které k vážnějšímu ohrožení branky domácích nevedly.  Slavia měla hru ve své moci, o její převaze   svědčí i poměr rohů 10:1.  K uklidnění mužstva přispěl gól v poslední minutě prvního poločasu.

Po  přestávce se převážně hrálo na polovině hřiště hostí, po  Škodově  brance na 2:0  čekali diváci na  třetí gól do poslední minuty utkání, kdy  Hušbauer střelou zdálky překonal chybujícího brankáře Hrušky, nejlepšího hráče poražených.

Trenér domácích  Uhrin po zápase řekl, že pro mužstvo to bylo velmi důležité vítězství. “ Hráči bojovali poctivě, povzbuzující byl gól v poslední minutě prvního poločasu a pak už hru kontrolovali.“

„Konečně jsme po dlouhé době vyhráli,“ oddechl si trenér Dušan Uhrin. „Udělali jsme pro to všechno, celý zápas jsme kontrolovali hru. První půle byla těžká, potřebovali jsme se rozběhat, hlavně obrana, která hrála utkání před třemi dny,“ otevřel své hodnocení první ligové výhry.

SK Slavia Praha – 1. FK Příbram 3:0 (1:0)

Branky: 45. Mešanovič, 65. Škoda, 90. Hušbauer. Rozhodčí: Proske – Kotík, Vysloužil, ŽK: Frydrych, Hušbauer – Trapp, Divíšek. Diváci: 5 043

Slavia: Berkovec – Bořil, Bílek (C), Frydrych, Švento – Mihalík, Souček, Hušbauer, Zmrhal (90. Mingazov) – Mešanović (89. van Kessel), Škoda (66. Barák). Trenér: Uhrin.

Příbram: Hruška – Divíšek, Jiránek, Chaluš, Ferrara (74. Brandner) – Krameš, Tregler, Trapp (68. Mahmutovič) – Peltier (57. Pilík), Rezek (C) – Majtán. Trenér: Pulpit.

Čtsa, ph., foto web.,

 

 

Související obrázky:

Similar Articles

Nahoru