Nacházíte se
Úvodní stránka > Fotbal > Den třetí, cesta k Walesu vede přes Balaton

Den třetí, cesta k Walesu vede přes Balaton

Úterní den se nesl ve znamení relaxačního a úsporného módu. Po úspěšném vstupu do turnaje čekal na český tým zvolněný program, který vyplnil team buildingový výlet k nejznámějšímu místu Maďarska – jezeru Balaton.

Pozvolný rozjezd „volného“ dne si nemohli naplno vychutnat Bíras Ondra Bíro, Rejža Tomáš Režný a kapitán Novas Jirka Novák. Jejich kroky totiž v době, kdy zbytek týmu relaxoval zahrabaný ve svých peřinách, směřovaly na hlavní stadion, kde proběhlo losování a natáčení promo videí k připravované Lize mistrů v malém fotbale. První dva jmenovaní šli na ceremoniál za Gamblers Most a Novas reprezentoval tým Restaurace U Pecků. Oba týmy dostaly přiděleny své soupeře a poté klubové povinnosti tohoto tria skončily a mohli jsme se tak vrátit na platformu reprezentace.

Společný oběd a krátká siesta předcházely hlavnímu programu. A tak se na promenádě maďarského „moře“ objevila soudržná a veselá skupina se lvem na prsou. A že dokázala zvednout náladu všem v okolí. Nejdříve se Bejdič Standa Bejda rozhodl pro kotoul v louži, kterým si odčinil svůj pondělní pozdní příchod a ukázal tak jasně, že celý tým šlape společně a ctí pravidla. Stejně jako Koudy Jan Koudelka, který skončil poslední v turnaji na Play stationu. Jeho trest byl docela ostrý, ale zvládl ho s grácií. Jak ten trest byl? Zeptejte se raději přímo jeho, nechám to na něm (stejně, jako trestík kouče Pokece Radka Pokorného).

Zelí Luděk Zelenka navíc s částí našeho týmu předvedl v praxi pořekadlo, že dobrých lidí se vejde, když na šlapadlo pro 5 lidí nastoupili a úspěšně se plavili v osmi lidech.

A o tom to je – parta, soudržnost a tým jsou jedny z hlavních atributů, na kterých tady všichni bez výjimky stavíme.

Večerní návrat zvolna přepínal naše myšlenky z klídku do bojové nálady. Video rozbor trenérů uklidil vzpomínky na veselý den do mozkových archivů a aktivoval centra bojové pohotovosti. Vždyť již ve středu jsou tady Velšané a náš druhý z vytoužených sedmi kroků. Utkání budete moci sledovat od 16:00 na ČT Sport, hlasový doprovod zajistí z Ria vrátivší se Pavel Čapek a náš manažer Zelí.

Buďte s námi, my bojujeme za naši zem. Malý fotbal, velké srdce.

S pozdravem Canizares Kuba Štefek

Související obrázky:

Similar Articles

Nahoru