Nacházíte se
Úvodní stránka > Hokej > Začíná Generali play off- Pro mistra miliónová prémie

Začíná Generali play off- Pro mistra miliónová prémie

Po 364 zápasech základní části Tipsport extraligy už v pondělí 6. března začíná Generali play off. Určí 24. mistra samostatné nejvyšší hokejové soutěže v České republice.

Nejpozději 26. dubna budeme znát mistra, který kromě  Poháru T. G. Masaryka získá i miliónovou prémii. Poražený finalista dostane půl miliónu. Je tedy o co hrát!

gpo17-300x84Od pondělí se hraje předkolo play off, v úvodních zápasech se střetne  Chomutov s Mladou Boleslaví a Vítkovice – Plzeň. Hraje se na tři vítězné zápasy, v pátém, rozhodujícím  nebude  po nerozhodném výsledku po třetí třetině prodloužení na 20 minut anebo nájezdy  jako v předchozích střetnutích, ale vítěze určí tzv. náhlá smrt.

Čtvrtfinále, v němž jsou už známé dvojice  Sparta – Kometa Brno a Hradec Králové – Litvínov, začne až 13. března. Bude se hrát na čtyři vítězná utkání,  případná pátá, šestá a sedmá střetnutí  po remizách v normální hrací době skončí až poté, kdy padne rozhodující gól.

Do prodloužení nastupují mužstva s brankářem a pěti hráči, samostatné nájezdy pojede z každého týmu pět hráčů.

Play out  o 11. – 14. místo začne 7. března a skončí po šesti kolech 24. března. Už nyní je jisté, že posledními dvěma týmy budou Karlovy Vary a Pardubice, které od 28. března budou hrát baráž s dvěma nejlepšími celky WSM ligy o účast v příštím ročníku nejvyšší hokejové soutěže.

tiskova-zprava-playoff

Čtsa, ph,

 

 

Související obrázky:

Similar Articles

Nahoru