Nacházíte se
Úvodní stránka > Fotbal > Výsledky 25. kola e.Pojisteni.cz liga

Výsledky 25. kola e.Pojisteni.cz liga

V páteční předehrávce 25. kola e.Pojisteni.cz liga prohrála Vysočina s Duklou, Slavia plně bodovala se Slováckem  

Fotbalisté Jihlavy prohráli v páteční předehrávce 25. kola pod vedením nového trenéra Josefa Jinocha na pražské Julisce s Duklou 1:4. Předposlední Vysočina v ligové tabulce nepotvrdila domácí vítězství z minulého kola nad Spartou 1:0 a tím nevyužila velkou šanci minimálně do soboty opustit sestupové místo. Naopak Pražané se v neúplné tabulce posunuli na osmé místo se ziskem třiceti bodů a případné jistotě záchrany.

FK Dukla Praha – FC Vysočina Jihlava 4:1 (3:1)

Góly: 17. a 54. Miloševič, 15. Kušnír, 29. Holenda – 5. Hronek. Rozhodčí: Jílek – Kříž, Vlasjuk. ŽK: Holenda (Dukla). Diváci: 1 032.

Fotbalisté Slavie Praha zvítězili v předehrávce 25. kola  prvoligové  fotbalové soutěže v Uherském Hradišti nad domácím Slováckem 2:0 a zároveň do neděle se usadili na první místo v ligové tabulce. Vedoucí gól slávistů vstřelil v 31. minutě po hrubé chybě domácí obrany nejlepší ligový střelec Milan Škoda, který si připsal už patnáctou branku v letošní jarní sezoně. Po změně stran pojistil výhru Pražanů v 84. minutě Simon Deli. Slavia tak prodloužila úspěšnou sérii na jednadvacet  zápasů bez porážky.

Přestože domácí nebodovali, ale svojí aktivní a důraznou hrou svého soupeře přehrávali, jenže střelecky své příznivce naprosto zklamali.

1. FC Slovácko – Slavia Praha 0:2 (0:1)

Branky: 31.Škoda, 84.Deli. Rozhodčí: Královec – Moláček, Dobrovolný. ŽK: Daníček – Ngadeu, Frydrych. Diváci: 5 648.

Sobota 22.4.2017:

Mužstvo podzimu, Fastav Zlín až do soboty v jarní části ePojištění.cz ligy tápalo, získalo pouhé čtyři body za remízy. Ve vršovickém Ďolíčku se však zlínští fotbalisté mohli radovat z vítězství. Díváme se do statistiky a ukazuje se, že to bylo po 10  kolech!

Bohemians Praha 1905 – FC Fastav Zlín 0:2 (0:1)

Góly: 12. Kopečný, 90+3. Bartolomeu. Rozhodčí: Pechanec – Pelikán, Hrabovský. ŽK: Dostál – Švenger. Diváci: 4 179.

Nesmírně dramatickou bitvu absolvovali v 25. kole první ligy boleslavští fotbalisté v Brně, které porazili zásluhou bojovného a zodpovědného výkonu celého týmu korunovaného střeleckou produktivitou Mebrahtua, jenž nastřílel tři góly, jeden v prvním a dva ve druhém poločase.

FC Zbrojovka Brno – FK Mladá Boleslav 2:3 (1:1)

Góly: 17. Přichystal, 64. Zavadil – 30., 61. (z pokutového kopu) a 65. Golgol Mebrahtu. Rozhodčí: Ardeleanu – Koval, Arnošt. ŽK: Vraštil, Kijanskas – Keresteš. Diváků: 2 918.

Fotbalisté Karviné ve 25. kole první ligy opět nedokázali vyhrát venku. Prohráli v Teplicích gólem Jakuba Hory 0:1 a již nebodovali popáté za sebou. Severočeši zvítězili ve čtvrtém z posledních pěti utkání a v ligové tabulce ztrácí z pátého místa dva body na čtvrtou Mladou Boleslav. Naopak Slezský ligový nováček klesl na jedenáctou příčku.

FK Teplice – MFK Karviná 1:0 (1:0)

Gól: 11. Hora. Rozhodčí: Marek – Wilczek, Blažej. ŽK: Šušnjar (Teplice). Diváci: 4 056.

Fotbalisté Hradce Králové prohráli v 25. kole první ligy s Libercem 0:1. Jedinou branku zápasu proměnil z penalty v závěru prvního poločasu Milan Kerbr. Východočeský celek od předposlední Jihlavy dělí jediný bod, takže se na něj může dotáhnout poslední Příbram po nedělním zápase v Jablonci.

FC Hradec Králové – Slovan Liberec 0:1 (0:1)

Gól: 45. Kerbr z pen. Rozhodčí: Příhoda – Peřina, Hájek. ŽK: Hůlka, Krátký – Ševčík, Vůch, Graiciar. ČK: 64. Malinský – 65. Ševčík. Diváci: 1 789.

Neděle 23.4.2017:

Fotbalisté Příbrami ve 25. kole první ligy dokázali po dobrém výkonu zvítězit v Jablonci 4:2 a tím opustit poslední místo v ligové tabulce, kde jsou o skóre za čtrnáctým Hradcem Králové, který je na poslední nesestupové pozici.

FK Jablonec – 1. FK Příbram 2:4 (0:1)

Branky: 56. vlastní Rezek, 62. Pospíšil z pen. – 50. a 70. Rezek, 30. T. Pilík, 52. Suchan. Rozhodčí: Julínek – Kubr, Kotalík. ŽK: Doležal, V. Kubista, Mehanovič – Linhart, Tregler, Divíšek, T. Pilík. Diváci: 1440.

Série porážek Sparty s Viktorkou Plzeň skončila. Sparťané se na pražské Letné prezentovali v 25. kole první ligy výborným výkonem a Západočeský celek porazili góly Šurala a Karavaeva v prvním poločase.

AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň 2:0 (2:0)

Branky: 32. Šural, 37. Karavaev. Rozhodčí: Zelinka – Nádvorník, Paták. ŽK:  Konaté, Vácha – Hubník, Bakoš. Diváci: 16 834.

 

Související obrázky:

Similar Articles

Nahoru