Nacházíte se
Úvodní stránka > Fotbal > Výsledky 27. kola ePojisteni.cz liga

Výsledky 27. kola ePojisteni.cz liga

Fotbalisté Dukly Praha porazili v páteční předehrávce 27. kola první ligy na pražské Julisce Příbram, která zůstala poslední v ligové tabulce. Za domácí tým vstřelil dva góly Jan Holenda, jednou se trefil Frederik Bilovský, vyrovnání zařídil v prvním poločase Jan Suchan. Pražané v nejvyšší fotbalové soutěži porazili příbramské po šesti zápasech, poprvé od roku 2013, v neúplné tabulce se posunuli na osmé místo.

Dukla Praha – 1. FK Příbram 3:1 (1:1)

Branky: 11. a 62. Holenda, 90.+1 Bilovský – 36. Suchan. Rozhodčí: Marek – Dobrovolný, Urban. ŽK: Juroška, Smejkal – Divíšek. Diváci: 1 264.

Sobota 6.5.2017:

Fotbalisté pražské Slavie ve vršovickém derby zvítězili v Ďolíčku nad rivalem Bohemians 1905 3:1, tím využili ztráty dvou bodů Plzně v 27. kole první ligy v Jablonci a opět mají blízko k mistrovskému titulu. „Sešívaní“ po výborném výkonu vedou ligu o dva body před obhájcem, mistrovskou Viktorií. Naopak „Klokani“ v nejvyšší fotbalové soutěži prohráli poprvé po pěti zápasech se Slavií a mají čtyřbodový náskok na třináctém místě v neúplné tabulce na sestupové místo.

Bohemians 1905 – Slavia Praha 1:3 (1:1)

Branky: 15. Markovič z pen. – 12. Mingazov, 50. Zmrhal, 82. Sýkora. Rozhodčí: Orel – Nádvorník, Blažej. ŽK: Šmíd – Lüftner, Škoda, Mingazov. Diváci: 5 000 (vyprodáno).

Fotbalisté Plzně v 27. ligového kola remizovali 2:2 v Jablonci a zároveň si zkomplikovali boj o mistrovský titul. Obhájce trofeje se ujal vedení po prvním poločase 2:0 góly Andrease Ivanschitze,  po změně stran vyrovnal dvěma góly střídající Martin Doležal. Viktoria se po remíze v tabulce posunula na první místo o bod před Slavii, která má k dobru derby zápas ve vršovickém „Ďolíčku“  proti  Bohemians 1905. Jablonec po remíze 1:1 v minulém kole na Slavii, vybojoval nad obhájcem titulu bod a je na sedmé příčce.

FK Jablonec – Viktoria Plzeň 2:2 (0:2)

Branky: 58. a 63. Doležal – 11. a 37. Ivanschitz. Rozhodčí: Jílek – Moláček, Pochylý. ŽK: Jankovič, Mihálik – Hubník. Diváci: 3 660.

Slovácko remizovalo doma ve 27. kole prvoligové soutěže s Karvinou 1:1 a zároveň prodloužilo sérii domácích neúspěšných výsledků. V průměrném zápase vstřelil vedoucí branku domácí Marek Havlík, po změně stran vyrovnal Mihailo Jovanovič. Svěřenci trenéra Stanislav Levého si připsali třináctou remízu. Karviná vybojovala po třech venkovních porážkách aspoň bod.

1. FC Slovácko – MFK Karviná 1:1 (1:0)

Branky: 28. Havlík – 49. Jovanovič. Rozhodčí: Proske – Koval, Hájek. ŽK: Navrátil – Kalabiška, Galuška, Eismann. Diváci: 3 451.

Fotbalisté Hradce Králové prohráli v 27. kole e.Pojisteni.cz liga s Teplicemi 0:2 a po páté ligové porážce zůstali na sestupové předposlední příčce ligové tabulky. Naopak Severočeši posedmé za sebou plně bodovali a bojují o čtvrté místo, které znamená předkolo Evropské ligy. O zasloužené výhře Teplic rozhodli v druhém poločase Jan Vošahlík a David Vaněček.

FC Hradec Králové – FK Teplice 0:2 (0:0)

Branky: 54. Vošahlík, 87. Vaněček. Rozhodčí: Zelinka – Paták, Batík. ŽK: Krátký – Šušnjar, Jeřábek. Diváci: 1 960.

Sparta přivítala v 27. kole první ligy na pražské Letné tři kola před koncem fotbalové sezóny 2016 – 2017 mužstvo Slovanu Liberec, které bylo v průběhu zápasu velice aktivní po třech vítězných zápasech v minulých kolech, zejména po vysoké výhře nad pražskou Bohemkou. Naopak Sparta opět nastoupila bez klíčových hráčů z důvodu zranění Marečka, Juliše, Mazucha a Václava Kadlece, přesto podala dobrý výkon, který potvrdil autor vítězného gólu kapitán David Lafata.    

Sparta Praha – Slovan Liberec 1:0 (0:0)

Gól: 54. Lafata. Rozhodčí: Machálek – Hrabovský, Kotalík. ŽK: Souček, Kerbr, Potočný (vš.Lib.). Diváci: 9 664.

Hráči Brna porazili ve 27. prvoligovém kole Zlín 2:0, zároveň se výrazně přiblížili k záchraně. Na předposlední Hradec Králové mají brněnští tři kola před koncem ligové soutěže osmibodový náskok. V závěru prvního poločasu otevřel skóre zápasu umístněnou hlavičkou Jakub Řezníček, druhou branku vsítil v 67. minutě po chybě hostí Petr Pavlík. Bilance Brna, v domácím prostředí v lize bodovalo se Zlínem posedmé za sebou.

Zbrojovka Brno – Fastav Zlín 2:0 (1:0)

Branky: 45.+1 Řezníček, 67. Pavlík. Rozhodčí: Hrubeš – Kříž, Flimmel. ŽK: Polák – Gajič. Diváci: 4 418.

Fotbalisté Mladé Boleslavi v 27. kole první ligy porazili doma bez větších problémů Jihlavu 3:1 a zároveň si udrželi v ligové tabulce čtvrté místo s čtyřbodovým náskokem na páté Teplice. Vysočina se ujala vedení gólem Davise Ikauniekse, jenže Lukáš Železník vyrovnal, vedení zařídil ve druhém poločase přesně umístněnou střelou z pětadvaceti metrů Petr Mareš. Vítěznou pojistku přidal v závěru zápasu Tomáš Přikryl. Jihlava tak nevyhrála už sedmnáctý ligový zápas venku a dál zůstává v sestupovém ohrožení, když jí dělí dva body od sestupu.

FK Mladá Boleslav – Vysočina Jihlava 3:1 (1:1)

Branky: 25. Železník, 58. Mareš, 86. Přikryl – 19. Ikaunieks. Rozhodčí: Franěk – Pelikán, Peřina. ŽK: Mareš – Dvořák, Krejčí, Zoubele. Diváci: 2 471.

Čtsa,kc

Související obrázky:

Similar Articles

Nahoru