Nacházíte se
Úvodní stránka > Halové sporty > Kuba Evropu převálcovala, ale Evropa jí to zadarmo nedala!

Kuba Evropu převálcovala, ale Evropa jí to zadarmo nedala!

Výsledky_galashow_box Evropa versus Kuba(Praha, 22. listopadu) – Více než dva tisíce diváků do posledního místa zaplnilo pražský Palác Lucerna, aby si nenechali ujít sportovní událost, která nemá v novodobé historii České republiky obdoby. Přihlíželi nelítostným soubojům evropských top boxerů, kteří vyzvali hvězdnou kubánskou reprezentaci. Po dlouhých třiceti letech mohli kubánské boxery vidět v Praze naživo.

„Chtěl bych divákům poděkovat za jejich vysokou účast a nasazení při fandění. Jejich přítomnost dodala celému večeru na drivu. Podle ohlasů show ještě předčila jejich očekávání a já věřím, že i v budoucnu dokážeme v České republice zorganizovat boxerskou akci na podobné, nebo třeba ještě vyšší úrovni,“ říká Ladislav Kutil, bývalý špičkový boxer a jeden z hlavních organizátorů celé show.

Galashow Evropa versus Kuba nabídla strhující podívanou na světovou boxerskou špičku. Nebyla nouze o do poslední chvíle naprosto vyrovnané souboje, ale naopak ani o jasné potvrzení favoritů jednotlivých zápasů. Z mezikontinentálního duelu vzešel vítězně tým Kuby, když na zápasy porazil Evropu.

Kompletní výsledkovou listinu najdete v příloze emailu.

Výsledky_galashow_box Evropa versus Kuba

Pavlína Stránská,

Související obrázky:

Similar Articles

Nahoru