Nacházíte se
Úvodní stránka > Fotbal > Na semifinále mistrovství Evropy ve fotbalovém Hyundai Czech Fan Parku s Yo Yo Bandem a skupinou Mirai

Na semifinále mistrovství Evropy ve fotbalovém Hyundai Czech Fan Parku s Yo Yo Bandem a skupinou Mirai

Fotbalové EURO 2016 ve Francii vrcholí. Ve středu 6. a ve čtvrtek 7. července se už na mistrovství Evropy rozhodne o obsazení finálového duelu a také Hyundai Czech Fan Park ve Žlutých lázních v pražském Podolí bude připraven podpořit hráče ze čtyřlístku nejlepších týmů. Kromě projekce obou semifinále na třech velkoplošných obrazovkách se mohou fanoušci těšit v rámci bohatého doprovodného programu například na koncerty skupin Yo Yo Band či Mirai i na vystoupení zajímavých hostů. Vstup do areálu je zdarma.

„Ani po vyřazení české reprezentace domácí příznivci na Hyundai Czech Fan Park nezanevřeli. Jednotlivé čtvrtfinálové zápasy navštěvovaly každý den bezmála tři tisíce fanoušků, kteří vytvořili výbornou kulisu. Od začátku turnaje se zde jejich počet přiblížil sedmdesáti tisícům. Věříme, že si nenechají ujít ani atraktivní závěr šampionátu,“ říká Daniel Hajný, ředitel komunikace společnosti STES.

Obě semifinálová utkání mají výkop ve 21 hodin a pro návštěvníky se areál jediného oficiálního fanparku v České republice otevře shodně v 17 hodin.

Středa 6. července, koncert skupiny YoYo Band + projekce Portugalsko – Wales: Předehru k prvnímu semifinále obstará od 18 hodin bavič a imitátor Vladimír Hron. Od 19,30 hodin následuje hodinový koncert skupiny Yo Yo Band a své umění předvede také sedminásobný mistr světa ve freestyle fotbalu a Freestyle footbagu Jan Weber.

Čtvrtek 7. července, koncert skupiny Mirai + projekce Německo – Francie: Duel uvede brněnská fotbalová legenda Petr Švancara a od 19,30 hodin je na programu hodinové vystoupení skupiny Mirai. Opět dojde i na žonglérské mistrovství Jana Webera.

Čas před hudební produkcí a projekcemi zápasů mohou návštěvníci Hyundai Czech Fan Parku využít různými aktivitami a atrakcemi. Patří mezi ně například měření intenzity střely na simulátoru kopu, zápasy ve speciální fotbalové kleci, fotbalové rodeo v podobě jízdy na „divokém“ míči, testování kopaček či fotokoutky.

Více informací na: www.hyundaifanpark.cz

Vladimír Zemánek,

Hyundai Czech Fan Park

Související obrázky:

Similar Articles

Nahoru