Nacházíte se
Úvodní stránka > Fotbal > První fotbalová liga získala nového generálního partnera. Nově se jmenuje ePojisteni.cz liga

První fotbalová liga získala nového generálního partnera. Nově se jmenuje ePojisteni.cz liga

První fotbalová liga se dnešním dnem může pyšnit novým generálním partnerem. Stala se jím česká společnost ePojisteni.cz, která je největším online poskytovatelem pojištění v ČR a jejichž služeb využívá 500 000 klientů. Po dobu nejméně dvou let se tak česká nejvyšší soutěž bude jmenovat ePojisteni.cz liga. Společný svazek na dnešní tiskové konferenci Ligové fotbalové asociace potvrdili její předseda Dušan Svoboda, předseda Fotbalové asociace České republiky Miroslav Pelta a také ředitel společnosti ePojisteni.cz Dušan Šenkypl.

„Českou nejvyšší soutěž si od nové sezóny řídí profesionální kluby, i proto je pro nás dobrým signálem, že se s tímto procesem chce spojit nový a především český partner. Je pro nás důležité, že se od prvního kola můžeme opřít o generálního partnera, který má zájem podílet se na rozvoji profesionálního fotbalu u nás. Za všechny kluby bych chtěl nového spojence přivítat,“ svěřil se Dušan Svoboda, předseda Ligové fotbalové asociace.

Délka kontraktu je dva roky a vstoupil v platnost s prvním kolem ePojisteni.cz ligy. „Jsme rádi, že se proces hledání nového generálního partnera české nejvyšší soutěže podařil dotáhnout ještě před začátkem nové sezóny. Vážíme si toho, že společnost epojištění.cz je tuzemskou značkou, a proto i spojení s českým fotbalem dává v tomto případě smysl. Je to dobrý signál pro profesionální soutěže především do budoucna. Nový generální partner je silný na poli internetu, komunikace a technologií. Vzájemným spojením se nám v tomto směru otevírá možnost dalšího rozvoje,“ řekl Miroslav Pelta, předseda Fotbalové asociace České republiky.

Spojení české společnosti a českého profesionálního fotbalu přivítal i ředitel společnosti ePojisteni.cz Dušan Šenkypl. „Chceme pomoci českému fotbalu. ePojisteni.cz historicky vzniklo proto, aby cenově tlačilo nabídky pojišťoven dolů. A na trhu, kde nikdo neviděl příležitost, vytvořilo nové tržní prostředí a celý obor restartovalo. Z toho teď profitují zákazníci, protože mají levnější pojištění. Stejně tak vidíme v této strategické investici příležitost být u startu nové fotbalové éry a pomáhat tak zlepšovat celé fotbalové prostředí, z čehož budou profitovat hráči i fanoušci.“

Naráží tak i na skutečnost, že nejvyšší fotbalová soutěž je letos nově řízená přímo kluby, což by celkově mělo přispět k profesionalizaci a transparentnosti.

„Pokud chceme, aby se úroveň fotbalu v Česku zvyšovala, musí mít silného a stabilního partnera. Prostředky od naší společnosti by měly ale pomoci nejen ke zkvalitňování ePojisteni.cz ligy, ale např. i k rozvoji mládežnického fotbalu v klubech, což vnímáme jako velmi důležité,“ vysvětluje Šenkypl.

Podle něj spojení s nejvyšší fotbalovou soutěží skvěle zapadá do dlouhodobého marketingového plánu společnosti. „Touto dohodou jsme otevřeli platformu pro další práci s fanoušky fotbalu, které se budeme snažit v průběhu sezony aktivizovat,“ uzavírá Šenkypl.

O společnosti ePojisteni.cz

Společnost ePojisteni.cz je největším online poskytovatelem pojištění v České Republice. Specializuje se zejména na pojištění vozidel, cestovní pojištění a pojištění domova.

ePojisteni.cz založil v roce 2008 jako ryze českou společnost Dušan Šenkypl. ePojisteni.cz je členem skupiny NetBrokers Holding a.s., která zaměstnává přibližně 400 lidí a má roční obrat kolem půl miliardy korun.

ePojisteni.cz pojistilo již více než 500 tisíc lidí a uzavřelo pojistné smlouvy v hodnotě přes dvě miliardy korun.

Proč se ePojisteni.cz stalo generálním partnerem fotbalové ligy?

Fotbal je český národní sport, je to česká liga, chceme, aby ho podporoval a posouval český subjekt. Jsme fanoušci českého fotbalu stejně jako většina Čechů a chceme ho podpořit. Chceme přispět k větší transparentnosti a profesionalizaci českého fotbalu a pomoci uskutečňovat všechny kroky, které k tomu povedou. Kromě generálního partnerství a vytvoření ePojisteni.cz ligy plánujeme pomáhat fotbalu na všech výkonnostních i věkových úrovních.

Čtsa, foto, zdroj: LFA,

Související obrázky:

Similar Articles

Nahoru