Nacházíte se
Úvodní stránka > Fotbal > Trenér Koubek slibuje, že tým udělá maximum pro úspěch!

Trenér Koubek slibuje, že tým udělá maximum pro úspěch!

Místo, aby se marodka Sparty vyprazdňovala, musí trenér David Holoubek řešit před čtvrtečním zápasem Evropské ligy s anglickým Southamptonem další problémy. David Lafata a Mario Holek jsou nemocní a jejich start je ohrožen. Přesto slibuje, že celý tým udělá maximum pro úspěch.

„S nikým ze zraněných hráčů počítat nemůžeme. Budu pokračovat v linii upřímnosti, v péči lékařů jsou navíc také Mario Holek a David Lafata, takže se to v podstatě ještě zhoršilo. Nemají zranění, ale jsou nemocní, takže uvidíme, zda zasáhnou do zápasu,“ prozradil Holoubek.

„V tuhle chvíli je strašně důležité, že můžeme počítat s Ondrou Mazuchem a Bořkem Dočkalem, kteří se vrací po trestu v lize,“ pokračoval kouč.

„Souhlasil bych s Costou, že Southampton hraje těžší soutěž a má širší kádr, takže jsou jistě favoritem,“ uvedl Holoubek. „Největší zápas byl pro mě ten první s Interem Milánem. Je důležitý pro tým, fanoušky a klub jako takový, protože když bude výsledek dobrý, tak to bude znamenat postup do jarní fáze. Pomohlo by to i českému fotbalu, protože je důležité mít v jarní části nějakého zástupce.“

sparta-pred-el-cpa_3112„V téhle situaci jsou důležité výsledky v Evropské i domácí lize. Je to hodně složité, ale od toho jsme tady my z realizačního týmu, aby i přes složitou situaci, měl klub výsledky. Uděláme pro to maximum,“ řekl Holoubek.

„Sledoval jsem Southampton, ale vycházeli jsme i z prvního vzájemného zápasu. Jsem přesvědčený, že se dokážeme takticky připravit na ně, když jsme to zvládli proti Interu a Beer-Shevě. Chceme bránit kompaktně, týmově, takže se nebudeme soustředit na konkrétní hráče,“ prohlásil trenér na adresu soupeře.

„Předpokládáme, že postaví hráče z širšího kádru, ale to nic neznamená, protože to jsou hráči, kteří jsou v kádru týmu z Premier League. Naopak nepředpokládám, že by se potvrdilo, že jsou anglické týmy mimo britské ostrovy poloviční. Jsou opravdu hodně kvalitní.“

„Pokud do zápasu nastoupí někteří mladí kluci, tak je budeme muset na zápas připravit, ale zároveň věřím, že i díky startům v předchozích zápasech, už jsou trochu otrkanější a zkušenější hráči v čele s Dočkalem nebo Mazuchem jim pomohou. Ve všech zápasech pod mým vedením jsme hráli určitým způsobem, fungovalo to, takže se z toho dá vyčíst, že se nic zásadního měnit nebude,“ dodal sparťanský kouč.

Čtsa, zdroj: www.sparta.cz foto cpa,

 

Související obrázky:

Similar Articles

Nahoru